Er zit transformatie in de lucht…

Deze mooie broche kreeg ik cadeau voor mijn verjaardag: een libelle. De libelle is ook het beeldmerk van mijn bedrijf en dat is niet voor niets.

Aan veel dieren wordt een symbolische betekenis toegekend. De libelle staat voor transformatie en voor luchtigheid, maar ook voor kracht, moed en geluk. Dat is precies wat ik voor ogen heb met Hoofd- en Blijzaken.

In de symbolische betekenis kondigt de libelle een periode van verandering, van transformatie aan. Belangrijk daarbij is dat je het lef hebt om naar jezelf te kijken. Naar wat jij zou willen en hoe jouw leven eruit zou mogen zien. Dat je durft te kijken naar wat je nu tegenhoudt om iets te veranderen. Als het je lukt om daar eerlijk naar te kijken, zullen er minder obstakels zijn om de verandering voor elkaar te krijgen.

Dat is niet altijd makkelijk, anders had je het waarschijnlijk allang gedaan. Soms weet je niet goed wat je tegenhoudt. Soms weet je niet eens goed wat je eigenlijk zou willen. Je weet alleen maar dat je het anders wilt dan hoe het nu gaat. Je kunt ook denken dat het nooit zal veranderen.

Soms kun je situaties ook niet (gemakkelijk) veranderen. Bijvoorbeeld als je als kind iets is overkomen. Of als je ouders/ verzorgers je niet konden geven wat jij nodig had. Dat kan je leven flink beïnvloeden. Rapid Transformational Therapy kan dan helpen om te onderzoeken hoe jij tegen die situatie aankijkt. Het helpt je om het zó te veranderen dat het minder invloed heeft op jouw leven nu.

Hoofd- en Blijzaken helpt je om te onderzoeken wat je wilt veranderen, maar ook om kracht en moed te vinden om het te gaan doen. Om je gelukkiger te voelen met jezelf. Om je rustiger en gelukkiger te voelen in het leven dat je leidt. Om te ontdekken dat alles wat jij nodig hebt om dingen te veranderen al in jou zit.

Ik vind het leuk om je er meer over te vertellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *