Wie ben ik

Wat doet RTT voor mij?

Ik ben Marcella Grob, moeder van twee zoons en getrouwd. Ik werk met veel plezier in het basisonderwijs. Jarenlang als leerkracht en intern begeleider en op dit moment als leerkracht en managementteamlid. Al vanaf het begin van mijn onderwijscarrière voelde ik het verlangen om kinderen (en hun ouders) niet alleen binnen de schooltijden te kunnen helpen, maar ook daarbuiten. Als leerkracht en intern begeleider kan ik veel doen, maar ik voel ook de grenzen van die functies. Met mijn eigen praktijk en de instrumenten van RTT en EFT heb ik de mogelijkheid om ouders en kinderen verder te helpen.

 

In 2020 kwam ik in aanraking met Rapid Transformational Therapy. Via de huisarts maakte ik kennis met RTT en dat heeft mijn leven veranderd.

 

Het leverde het me veel op. De therapie was een soort vliegwiel dat ervoor zorgde dat veel dingen steeds beter gingen. Het vertrouwen in mezelf nam flink toe. Ik zit letterlijk veel fijner in mijn vel, maar voel me ook mentaal veel sterker. Ik geloof meer in mezelf en ik ben steeds minder bezig met wat anderen van me vinden. Ik had eerder de neiging om dingen uit te stellen, maar ik werd een ‘aanpakker’. Mijn energie nam flink toe. Het leidde ertoe dat ik kort na het starten van de therapie het besluit nam om de opleiding te gaan volgen en een eigen onderneming te beginnen. Ik voel me zoveel vrijer en moediger dan vóór mijn kennismaking met RTT.

 

In 2023 volgde ik de opleiding Master Practitioner EFT. De EFT-techniek geeft me nog meer instrumenten in handen om te werken aan zaken die je belemmeren in je leven.

 

RTT en EFT helpen me nog steeds om zaken aan te pakken die ik wil verbeteren. Het helpt me om me bewust te worden van overtuigingen die me kunnen belemmeren en daar iets aan te doen. Het helpt me om op een goede manier tegen mezelf te praten, zodat ik me sterker en krachtiger voel. Het helpt me om stressreacties snel aan te pakken en te verminderen. Ik gun dat jou en je kind ook.

 

Ben je op zoek naar rust in je hoofd? Wil je je sterker in je hoofd en je lijf voelen? Gun je je kind meer rust of een stevige basis? Neem contact met me op om te zien wat ik voor je kan doen!

Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs, HBO-pedagoog, Master of Special Educational Needs, hypnotherapeut en als Rapid Transformational Therapist. Daarnaast ben ik Master Practitioner Emotional Freedom Techniques (EFT).

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten, waarbij ik aan strenge eisen moet voldoen om mijn kwaliteit te waarborgen. Ik sta ingeschreven als registertherapeut onder registratienummer: 2021042. Ook ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder licentienummer: 210622R. Het RBCZ is het kwaliteitsregister van HBO-opgeleide therapeuten in de complementaire zorg.

 

Als je vindt dat er iets niet goed gaat: vertel het mij en we zoeken samen naar een oplossing. Mocht er een geschil zijn ontstaan dat we samen niet kunnen oplossen, dan kun je contact zoeken met de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten. Vanuit deze vereniging ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Meer informatie kun je vinden op https://www.hypnotherapie.nl/klachten/.

 

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 83944419.
BTW-identificatienummer: NL003895131B82

 

 

Marcella