Wie ben ik

Wie ben ik?

Van angst naar rust. Van onzeker naar zelfverzekerd. Van uitsteller naar doorpakker.

Ik help jou je gedrag te veranderen op onderbewust niveau, zodat je sneller en gemakkelijker kunt groeien in wie je bent en wat je doet.

 

Mijn verlangen

Ik ben Marcella Grob en ik werk met veel plezier in het basisonderwijs. Al vanaf het begin van mijn onderwijscarrière voelde ik het verlangen om kinderen (en hun ouders) niet alleen binnen de schooltijden te kunnen helpen, maar ook daarbuiten. Als leerkracht en intern begeleider kan ik veel doen, maar ik voel ook de grenzen van die functies. In de klas en in oudergesprekken kan ik kinderen en ouders wel versterken, maar niet zo diepgaand als ik zou willen.

 

Wat deed en doet RTT voor mij?

In 2020 kwam ik in aanraking met Rapid Transformational Therapy. De huisarts en de praktijkondersteuner GGZ zetten mij op het pad van RTT en dat heeft mijn leven veranderd.

 

Het leverde me veel op. Door de therapie gingen veel dingen steeds beter. Het was alsof ik, net als een slang, een oude huid had afgeworpen en weer ruimte had om verder te groeien. Het vertrouwen in mezelf nam flink toe. Ik zit letterlijk veel fijner in mijn vel, maar voel me ook mentaal veel sterker. Ik ben veel minder gevoelig voor kritiek van anderen. Ik stelde vaak dingen uit, maar ik ben nu een ‘aanpakker’. Mijn energie nam flink toe. Ik voel me zoveel vrijer en moediger dan vóór mijn kennismaking met RTT.

 

Puzzelstukjes vielen op hun plek. Dít is hoe ik vorm kan geven aan mijn verlangen om kinderen en volwassenen diepgaand te helpen zichzelf sterker te maken en hen te laten ervaren dat oplossingen voor problemen veelal in jezelf zitten. Ik volgde de RTT-opleiding en startte Hoofd- en Blijzaken.

 

RTT en andere technieken die ik leerde, helpen me nog steeds om zaken aan te pakken die ik wil verbeteren. Om belemmerende overtuigingen te signaleren en te tackelen. Het helpt me om op een goede manier tegen mezelf te praten, zodat ik me sterker en krachtiger voel. Stressreacties kan ik snel aanpakken.

 

In mijn praktijk

Ik zie in mijn praktijk dat kinderen en volwassenen steviger in hun schoenen komen te staan, dat ze meer rust ervaren en zich krachtiger voelen.

 

Ik hoor van cliënten dat ik optimistisch ben, rustig en bedachtzaam, betrokken, creatief en empathisch (maar dat laatste mag je op zijn minst verwachten van een therapeut). Ik vind het heerlijk om de woorden te vinden die jou helpen om jezelf te versterken en te groeien. Ik geniet ervan om tijdens sessies creatief te zijn. Om de technieken die ik in mijn gereedschapskist heb passend te maken voor jouw situatie. Ik word blij als er ‘lampjes gaan branden’ bij jou, waardoor je weer verder kunt groeien.

 

Ben je op zoek naar rust in je hoofd? Wil je je sterker in je hoofd en je lijf voelen? Gun je je kind meer rust of een stevige basis? Neem contact met me op om te zien wat ik voor je kan doen!

 

 

 

Opleiding

Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs, HBO-pedagoog, Master of Special Educational Needs, hypnotherapeut en als Rapid Transformational Therapist. Daarnaast ben ik Master Practitioner Emotional Freedom Techniques (EFT) en volgde ik de opleiding Hypnokids.

 

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten, waarbij ik aan strenge eisen moet voldoen om mijn kwaliteit te waarborgen. Ik sta ingeschreven als registertherapeut onder registratienummer: 2021042. Ook ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder licentienummer: 210622R. Het RBCZ is het kwaliteitsregister van HBO-opgeleide therapeuten in de complementaire zorg.

 

Als er iets niet goed gaat.

Als je vindt dat er iets niet goed gaat: vertel het mij en we zoeken samen naar een oplossing. Mocht er een geschil zijn ontstaan dat we samen niet kunnen oplossen, dan kun je contact zoeken met de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten. Vanuit deze vereniging ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Meer informatie kun je vinden op https://www.hypnotherapie.nl/klachten/.

 

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 83944419.
BTW-identificatienummer: NL003895131B82