Testimonials

Fleur (11 jaar)

ik kwam bij Marcella omdat ik last had van faalangst op school en vaak moest huilen als het niet lukte. Dan raakte ik in paniek en werd ik boos en ging ik huilen. Door Marcella is het beter geworden en heb ik mezelf meer onder controle waardoor ik bijna niet meer moet huilen.

Groetjes

Fleur

Leone (28 jaar)

Wat een topper!
Omdat ik al vanaf kleins af aan nagelbijt, ben ik bij Marcella geweest. Een gewoonte waar ik echt niet zelf vanaf kon komen al had ik al van alles geprobeerd. Het traject was van a tot z heel prettig. Hele goede en duidelijke communicatie waardoor er vanaf het begin vertrouwen was. Het traject heeft gigantisch goed geholpen. Na 24 jaar nagelbijten ben ik nu al 8 weken gestopt en zijn mijn nagels lang en verzorgd. Heel hartelijk bedankt!

Nienke

Wij zijn met onze zoon van 7 bij Marcella terecht gekomen omdat hij bijna iedere nacht in zijn bed plaste. We lazen een interview met haar in de krant en besloten haar hulp te vragen om onze zoon te helpen. Wij hadden nog geen ervaring met deze vorm van therapie maar het heeft onze verwachtingen waar gemaakt. Marcella is rustig en heeft onze zoon compleet in zijn waarde gelaten en heeft zijn vertrouwen gewonnen. Hij vond het best spannend maar geeft nog regelmatig aan hoe prettig hij de sessies bij haar vond. Ook luistert hij nog bijna iedere avond naar het verhaal wat zij voor hem heeft opgenomen en dat hij het fijn vind om naar te luisteren voordat hij in slaap valt. Het bedplassen is verleden tijd! Dit heeft onze zoon veel zelfvertrouwen gegeven, wij zijn blij dat we deze stap hebben gezet!

Marinka

Al jaren lang had ik last van somberheid en depressies. Deze somberheid werd grotendeels veroorzaakt door mijn dwangstoornis en de gevolgen hiervan. Ik had al veel verschillende therapieën geprobeerd, maar dit gaf zeker niet het resultaat dat ik hoopte.

Totdat ik via een vriendin bij Marcella terecht kwam. Ik was erg zenuwachtig de eerste sessie, omdat ik bang was dat het me niet zou lukken om onder hypnose te gaan en dit eigenlijk voelde als mijn laatste redmiddel. Maar dit bleek helemaal nergens voor nodig want door de ondersteuning en krachtige woorden van Marcella ging ik dieper dan dat ik ooit was geweest tijdens welke therapie dan ook.

Stiekem was ik best ongeduldig, omdat ik zo graag van mijn dwangstoornis af wou en je de audio best een tijdje moet luisteren. Tot op een avond dat ik besefte dat mijn dwanggedachten er helemaal niet meer waren. Het duurde wat langer dan de “gemiddelde tijd” voordat het bij mij zijn werk ging doen. Maar die tijd is het zeker meer dan waard geweest en ik ga vrijer door het leven dan ooit tevoren. Ik zou de RTT therapie bij Marcella zeker aanraden, en mocht je de stap ook daadwerkelijk nemen om dit te gaan doen gun jezelf dan vooral de tijd, want bij mij is daar iets heel moois uitgekomen.

 

Tamara

Ik kwam bij Marcella omdat ik mijn ongewenste eetgedrag wilde aanpakken. Ik vond het best spannend om onder hypnose te gaan, zou het ook wel lukken? Marcella nam alle tijd en stelde me gerust waardoor het een zeer aangename ervaring was. Na de sessie luisterde ik 3 weken elke avond voor het slapen de persoonlijke audio voor je onderbewustzijn, en viel heerlijk ontspannen in slaap! Dit resulteerde dat ik vanaf dag 1 van de hypnose tot op heden geen (vr)eetbuien meer heb gehad. Marcella heeft met de RTT-sessie mijn liefde voor eten en mezelf terug gegeven!!
Zo dankbaar!!

 

Vicky, 9 jaar

Ik heb de hypnotherapie gekregen omdat ik het lastig vond met dat ik mijn oude huis mis en vanwege de scheiding van mijn ouders. Ik vond het heel fijn en het heeft ook wel geholpen. Want eerst moest ik er huilen over en dat is nu niet meer. Ik vond het heel fijn. Ik vond dat de stem van Marcella zacht en heel fijn klonk. Ik vond het ook fijn dat ze me een beetje bijna in slaap laat vallen met hoe aardig ze het doet en met wat ze vertelt en alles.Ik heb wel dertig dagen iedere avond voor ik ging slapen geluisterd naar de opname die ze voor me heeft gemaakt. Daar moest ik soms nog wel aan denken omdat ik het soms vergat, maar ik vond het heel erg fijn.

 

Willem, 11 jaar

Ik had vroeger last van mijn coeliakie (dat is een soort allergie voor gluten). Ik was soms best jaloers als er bijvoorbeeld op feestjes voor andere mensen heel veel te eten was en voor mij niks dat ik mocht eten. Dat was soms best irritant. Mijn moeder vroeg of ik mee wilde doen aan een soort hypnotherapie lesjes. Dat leek me eerst een beetje onnodig en overbodig. Maar het was minder erg dan ik dacht en het heeft uiteindelijk toch wel geholpen.Marcella was aardig en je hoefde geen moeite te doen om op te letten in de lesjes. Het heeft geholpen doordat ik het nu niet meer jammer vind als er voor mij niks te eten is op feestjes en voor anderen wel. Nu maakt dat me niks meer uit. Marcella gaf me een opname van een deel van het lesje, een recording. Die verveelde me -wat ik verbazend vond- niet heel erg. Ik vond het kalmerend.

 
Daniëlle
Zo'n 2 maanden geleden heb ik een RTT sessie gedaan met Marcella. In eerste instantie vond ik het superspannend! Zou ik wel in staat zijn om me onder hypnose te laten brengen?  En hoe voelt dat dan? Ik ben de sessie gestart en al heel snel voelde ik me heel relaxed. Bijzonder om te merken hoe ik wel degelijk in staat was om onder hypnose te gaan. En hoe bizar om dan te ontdekken wat nou eigenlijk het onderliggende probleem is van mijn angst. Het fijne is ook wel dat ik me gewoon vrijwel alles kan herinneren van de sessie. RTT is dus wel iets anders dan de hypnose die je soms op tv zier, waarbij mensen zich niets meer herinneren.
 
Sinds deze sessie zit ik zoveel beter in mijn vel! Ik heb echt een enorme positieve persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Ik ben daar echt heel dankbaar voor en zou RTT bij Marcella dan ook enorm aanraden!

 
Merel

Toen ik op jonge leeftijd stopte met duimen, ging ik door met nagelbijten. Dit was lange tijd niet iets wat mij dwars zat, tot een aantal jaar geleden. Het voelde niet hygiënisch en onverzorgd. Maar bovenal kon het mij van mijn stuk brengen. Het voelde als falen als het ook na de honderdste poging niet lukte om ervan af te komen.

Op internet las ik dat hypnose zou kunnen helpen, maar ik kon geen goede informatie vinden. Ook was ik een beetje angstig voor deze methode, omdat er weleens de ronde gaat dat mensen iets buiten hun macht gaan doen. Maar Marcella heeft dit gevoel weggenomen en mij stap voor stap begeleid. Als ik hypnose moet omschrijven, voelt het allesbehalve alsof je de controle verliest. Er is juist een enorm bewustzijn van het hier en nu, waardoor je de situatie overziet en kunt omdraaien in jouw voordeel.

 

Het is nu zo’n twee maanden geleden dat ik ben behandeld en inmiddels reiken mijn nagels boven mijn vingers uit. Er zit regelmatig een kleurtje op en er pronkt een gouden ring om mijn handen extra zichtbaar te maken: ze mogen er zijn! Er heerst af en toe nog wel een soort ongeloof: ben ik er echt van af? Of val ik straks weer in het oude gareel? Maar dan kan ik teruggrijpen naar wat Marcella mij heeft verteld en dat geeft mij rust en vertrouwen in de toekomst.

 
Wilma

Marcella begeleidt je op een professionele en vertrouwde manier naar je persoonlijke doel. Ze heeft me geholpen om mijn ongewenste eetgedrag aan te pakken. Sinds de sessies is mijn onderbewustzijn mijn kracht in plaats van mijn zwakte. Marcella houdt je ook na de sessies met aandacht en betrokkenheid op het juiste spoor.

 
Joep, 9 jaar

De meditatie heeft mij goed geholpen. Nu nog steeds word ik minder snel boos. Ik denk er nu niet zo veel meer aan, want het gaat meer automatisch in mijn hoofd.