Rapid Transformational Therapy voor jou

Rapid Transformational Therapy

Hoe werkt Rapid Transformational Therapy?

 

Je wilt graag een gezond gewicht hebben, minder last hebben van somberheid, minder uitstellen, meer sporten, werken aan je zelfvertrouwen, enzovoorts. Je wilt patronen doorbreken en gedrag loslaten.

 

Je begint vol goede moed, het gaat een poosje goed, maar je vervalt toch weer in je oude patroon. Je wilskracht lijkt je in de steek te laten.

 

Dat komt doordat je gedrag voor een groot deel gestuurd wordt door dieper liggende emoties die zich in het zogenaamde limbisch systeem in je hersenen bevinden. Om je gedrag te veranderen moet je begrijpen welke overtuigingen uit je limbische systeem jouw gedrag sturen. Als je dat begrijpt, kun je die overtuigingen daar veranderen, waardoor je gedrag ook zal veranderen.

 

Om bij die overtuigingen te komen, gebruikt RTT een vorm van hypnose. Hypnose is voor veel mensen spannend, zij zijn bang om de controle kwijt te raken. Dit is niet nodig, want ik kan jou niets laten doen wat jij niet wilt. Hypnose is een wetenschappelijk bewezen techniek en ik ben ervoor opgeleid om jou te begeleiden hierbij.

 

RTT is meer dan alleen hypnose. Tijdens het RTT-consult onderzoeken we welke overtuigingen er onder je gedrag liggen en we zorgen ervoor dat je die overtuigingen los kunt laten. Ook zetten we er helpende overtuigingen voor in de plaats. Ik leer je hoe je je brein beter voor je kunt laten werken om jouw doel te bereiken.

 

Je brein leert van herhaling en daarom is het luisteren naar een audio een belangrijk onderdeel van RTT. Deze audio is speciaal voor jou gemaakt en zal je helpen om je nieuwe overtuigingen te verankeren.

 

De ervaring leert dat in de meeste gevallen één tot drie RTT-trajecten voldoende zijn om jouw doel te bereiken.

 

 

 

Wil je meer weten over RTT? Klik dan op de video hieronder.