Blij door wat je denkt

Een persoonlijke audio, die gaat over wat jij nodig hebt, is een belangrijk onderdeel van wat ik doe. Zomaar een stukje uit een audio waar ik vandaag aan werkte voor iemand, bedoeld om je zelfvertrouwen te versterken:

“En nu vertel ik jou de woorden die we allemaal moeten horen: ik ben trots op je. Ik ben zo trots op je. Ik geloof in jou. Je bent mooi, je bent geweldig, je bent slim, je bent interessant, je bent geweldig gezelschap. Herhaal die woorden maar voor jezelf. Omdat deze woorden naar binnen gaan en je voeden op dezelfde manier waarop je lippenbalsem op je lippen doet. Het voedt. Het zal niet denken: is deze lippenbalsem van een goed merk, is hij biologisch, is hij fairtrade? Het laat het binnen. En woorden die je binnenlaat, voeden je en ze genezen je van binnenuit. Op een krachtige, doordringende en blijvende manier.”

Ik vind het zo bijzonder dat ik dit werk mag doen, want elke keer dat ik voor iemand anders een audio maak, merk ik dat het ook wat doet met mij. Ik schrijf de woorden op, ik lees ze nog eens over en soms lees ik ze hardop om te horen of het goed klinkt. Daardoor hoort en ziet ook mijn brein deze woorden en neem ik ze in me op. Door te werken aan een audio maak ik goed gebruik van de breinregel dat je leert van herhaling. Ik merk dat ik er energieker en blijer door wordt.

Wil je dat zelf ook ervaren? Maak een afspraak voor een gratis ontdekgesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *