Alles onder controle?

Hypnose: dat is toch dat je allemaal gekke dingen gaat doen op commando van een ander? Ja, dat zie je op het toneel en daarvoor kiezen ze mensen die dat leuk vinden.

In mijn praktijk gaat het er heel anders aan toe, gelukkig. Ik gebruik hypnose om jou te helpen patronen te ontwarren, zodat je geen last meer hebt van allerlei beperkend gedrag.

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je je innerlijke criticus even op stil zet en heel goed kunt luisteren naar wat je onderbewuste zegt. En als je beseft dat 95% van je gedrag gebaseerd is op impulsen vanuit het onderbewuste, dan snap je dat het handig kan zijn om daar eens naar te luisteren en juist daar patronen te veranderen.

Onder hypnose kun je goed naar jezelf luisteren, maar ook gemakkelijker ideeën aannemen die je helpen om je gedrag te veranderen. En daarbij ben jijzelf steeds in control, ik kan jou niets laten doen wat jij niet wilt.

Hypnotherapie is een middel dat we gebruiken bij Rapid Transformational Therapie en daarbij zetten we nog een aantal krachtige andere interventies in die jou helpen jou doel te bereiken.

Ben je nieuwsgierig? Klik hier om te zien hoe je me kunt bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *